ထမင္းဟင္းမ်ားကို ပူပူေႏြးေႏြးစားရၿပီး အိုးနံသင္းသင္းႏွင့္ ပို၍စားၿမိန္ပါတယ္ မီးဖိုေခ်ာင္တြင္းတြင္ ပလိုင္းမ်ား၊ ဓါးမမ်ားႏွီး ေဒါင္းလန္း စေကာ ဝါးယက္လုပ္ထားေသာ ျခင္းေတာင္းမ်ား ထမင္းေပါင္းအိုးမ်ား စသျဖင့္
အိမ္တြင္းအခန္းတြင္လည္း ခေမာက္ ခ်ိတ္ထားတာေတြ သူတို႔ဂုဏ္ယူရေသာ
သူတို႔ကိုယ္တိုင္လိုက္၍ရလာေသာ ခ်ဳိပါေသာသမင္ေခါင္းခြံ ကိုယ္တိုင္လုပ္ ေတာင္ရွည္ဓါးမ်ား ဒူး ေလးျမား ေလးဂြစသျဖင့္ ခ်ိတ္ဆြဲထားတတ္ပါတယ္ ရွမ္းအိမ္ကိုအလည္လာပါက ေျမအိုးျဖင့္လုပ္ထားေသာ ေရတေကာင္းမ်ားျဖင့္ ဧည့္ခံပါလိမ့္မယ္။ အိမ္လာေသာဧည့္သည္ကို ဘယ္ေတာ့မွ ဒီအတိုင္းမႏွင္ထုတ္တတ္ပဲ အၿမဲတမ္းထမင္းပါေကၽြးပါသည္။